Rojin__321 2zannelerii amin canım amin evlendikten 1 yıldan sonra oldu çok istemiştik ama kısmet artık cennetteki meleğim oldu🤍😕
2zannelerii Rojin__321 rabbimin izniyle öyle güzel evlatların olacakki sen bile şükredeceksin tüm dualarım seninle
Rojin__321 2zannelerii çok teşekkür ederim birtanem amin inşallah herkezin hakkında hayırlısı neyse o olsun😘❤️
Rojin__321 2zannelerii bazen uzanıyorum kesfettime hamile kadınlar veya ultrasyonlar çıkıyor duygulaniyorum olsaydı şimdi cinsiyetini biliyor olacaktım ilk öğrendiğimde direk trendyoldan tulum ve harfli tablo sipariş ettim ama bilmiyordum ki yarım kalacak benim yaşadıklarimi düşününce bebeğim çok bile dayanmış diyorum 🥺😞
Rojin__321 2zannelerii Mayıs ayı babasıyla aynı ay doğumlu olacaktı hatta babasına demistim 1 tane boğa Burcu yetmiyordu 2. Boga burcumda geliyor şöyle bir geriye baktimda çok şey yaşamışım ve halende yaşıyorum daha beterlerini hiç yüzüm gülmedi genç yaşta yaşlandım
2zannelerii Rojin__321 kuzum rabbim geciktiriyorsa vardır bir bildiği sen en güzelini hak ediyorsun rabbimin sevdiği kulusun bi imtihandan geçiyorsun ferahlığa kavuşacaksın Rabbimin izniyle üzülme allahımza sığın elini boş çevirmez
Rojin__321 2zannelerii hayırlısı canım yüce Allah’ım’in vardır bir bildigi belki hakkımda böylesi hayırlı
tosuncuk25 17+3 Erkek annesi adayiyim 💙😇 Nasipse Mayis’ta ilk date’imiz var 😇 Hic bir hazirlik alisveris yapmadim henüz. Onu hissedemiyorum ve her gun endişelerden uyku gelmiyo 🤔😊 Hisseden var mı? Alisverislere baslayan var mi?
Smbemdy Biz 19+1 olduk 4. Oglum olacak nasipse. 17. Haftadan beri hareketlerini hissediyorum ozellikle gece yatinca sol tarafimda durmuyor hic. Disaridan belli olmuyor ama ben hissediyorum..