Tuubaaa1111 Merhabalar adetime göre 5+3 haftalık hamileyim bugün ilk defa keseye gördüm ama bebek gözükmedi kesem 4 mm di Doktor haftana gore gebelik kesen küçük dedi bende korktum siz beş haftalıkken kesenizin boyutu kaçtı bebek gozukuyormuydu ve böyle küçük olmasi zararlı biseymi böyle bişey yaşayan varmı acaba 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum bu moralle
Eymenkuzusu Tuubaaa1111 sakin olun moralinizi bozmayin daha yeni keseniz olusmus bebegide görür kalp atisinida duyarsinz insallah. Bende ilk hamilelegmde bu haftalarda gtmistim kese vardi sadece 2 hafta sonra da bebegi gördük
hhaziran Tuubaaa1111 benim değil ama arkadaşımın kesesi 5. Haftada çok çok zor görüldü ve minicikti. 7. Haftalıkken kalp atışı duyuldu doktoru dün gelseydin duyulmazdı dedi. Ona rağmen herşeyin normal ilerlediğini söyledi. O yüzden sıkmayın canınızı 🙏🏻
raziyebal_16 Tuubaaa1111 hiç sıkıntı yapma benim 6 haftalikken kese vardi bebek yoktu şuan 8 haftalik oldum bugün hastaneye gittim bebekte oluşmuş kalbide
Rapunzelll6333 Tuubaaa1111 moralini bozma canm ilk gebeliğimde 5 haftalıkken gittim geç döllenme ydi diye karından göremedi vajinal ultrason ile gördü 10 gün sonra ise bebeyi gördük
Tuubaaa1111 Eymenkuzusu inşallah bende görürüm bebeğimi doktor küçük falan diyince korktum bişey olmaz normal falan da demiyolar belki boş gebelik belki farklı biseydir bekliycez diyince daha çok canı skliyor insanın oyuzden
Tuubaaa1111 hhaziran İnşallah ben iki yıldir gebelik için çok bekledim çok uğraştım sonunda çatlatma iğnesiyle ilaçla gebe kalabildim smdi kaybetmekten çok korkuyorum 😔
Tuubaaa1111 raziyebal_16 çok sevindim sizin adınıza inşallah Rabbim kucaginizada almayı nasip eder bnde çok uğraştım senelerce gebe kalmak için çok şükür Rabbim sonunda verdi bide bnde bebeği görüp kalp atışını duyarsam içim okadar rahatliycakki o yüzden küçük bir puruzde korkuyorum
hhaziran Tuubaaa1111 rabbim korktuğunuzla sınamasın inşallah 🙏🏻 ama stres yapmayın, allahın izniyle her şey yolunda ilerler inşallah 🤲🏻 bende arkadaşımla muayenesine girmiştim yolk sac bile çok zor gözüküyordu doktor zorda olsa aldı kalp atışını. İçiniz ferah olsun ❣️ bir dahaki muayeneye mesaneniz dolu gidin, arkadaşıma bunu söylemişti doktoru
raziyebal_16 Tuubaaa1111 hiç korkma orda onu koruyan Rabbım var içini ferah tut ki zaten şuan çok küçük gozukmemesi normal
Muzikcianne Tuubaaa1111 geç döllenme yaşamış olabilirsiniz benim öyleydi çok şükür 18 haftalık oldum bile
Tuubaaa1111 Muzikcianne çatlatma iğnesi olarak gebe kaldım çatlatma iğnesinde geç döllenme oluyormuki acaba
Flowermom0 Tuubaaa1111 korkma bu haftada gözükmemesi çok normal. Bnmde 5 haftada kese vardı bebek yoktu. 7. Haftada bebeği gördüm
Nlykpnk Ben de 5 haftalıkken gittim kese çok belirsizdi, bir hafta sonra gittim kese netti ama bebek görünmüyordu 8 haftalık gittim hem bebeğimi gördüm hem de kalp atışını duydum, sakin olun lütfen geç döllenme olmuş olabilir
Kubra0021 Tuubaaa1111 canım ben 6 haftalıkken doktor kesen yeni olusmus dedi bebeğin hiç birseyi görünmedi 8 haftada kalbi duyduk yani normal