ummuhanpolat12 Devlet hastanesinde kan testi vermek için saatin bi önemi var mı akşam saatide verebiliyo muyum
Hayalimilay ummuhanpolat12 Hayır veremezsiniz.Sabah 10.30 a kadar alıyorlar.Ancak acilden giriş yaparsanız, bir rahatsızlık varsa o zaman bakıyorlar kana.Sizin istediğiniz değerlere değil ama,doktorun uygun gördüklerine…
Eylul41 ummuhanpolat12 tabi veriliyor ben sehir hastanesinde aksamlari gidip kan idrar ve kültür veriyorum ayda 1 2 defa
Hayalimilay ummuhanpolat12 Rica ederim.Ben istenilen değerlere bakmıyorlar diye biliyorum ama yazan diğer arkadaşlar yaptırmışlar sanırım.Yanıltmak istemem gidip bir deneyin isterseniz şansınızı.Belki hastaneden hastaneye fark ediyordur.
Eylul41 ummuhanpolat12 ben bitlistedede vandada kuthyadada saat kac olursa olsa gittigimde bakildi yani bakmamalari garip olur aslinda gecenin 3 unde betaya baktiran arkadasim oldu şahsen
Eylul41 Ayseee34 enfeksiyon için veriyorum surekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum serklaj dikisliyim erken dogumu tetikler diye baktiriyorum ben acilden