Deebg Alone dediler canım takip yapalım yüksekse alabiliriz dedi normal seyrederse 24ne gün verdi tam 37+1 oluyor erken mi diye düşünceler almaya başladı beni 🙁 kızımda 37+2 de doğmuştu ama bu bebişin kilosu daha az kızıma göre
Deebg Alone amin canım inşallah önce sağlıkla Bi taburcu olalımda yarın tansiyon ölçümlerim iyi gidiyor şimdilik senin gün netleşti mi
Alone Deebg çarşamba netleşecek canım. Ya bu cuma ya da haftaya cuma olacağı kesin de hangisinde olur bilmiyorum çarşamba karar vereceğiz
Deebg Alone benimde 2200 dediler ama sağlıkla gelsinler inşallah ciğer geliştirici iğne yapacaklar mı canım sana
Yenianne6161 Kuveze kilosuna göre mi giriyorlar, ya da nefesinde falan sorun varsa doğum öncesi ultrasonda belli oluyor mu acaba tecrübeli anneler ? Bende kuvöz olayından korkuyorum açıkçası
Tubishhhlinaaa Yeni_hamis kan dolasımıyla alakalı bircdurumsa sürekli uyurkende dinlenirkende soluna yatacaksın. Sola yatmak bebeğe giden kan akışını hızlandırır. Bunun yanı sıra yürüş yapıp beslenmeme devam et. Yürüyüş ypmakta bebeğin glişimibi olumlu etkiler.
Begleyna Yeni_hamis 34.haftada 2200 gram Haftada 2481 gram oldu bebeğimi bu haftada ne kadar oldu bakacağız. İnanın bende her yediğime içtiğime dikkat eden birisiyim ama ne yaparsam yapıyım doktorum bebeğin haftasına göre kilo olarak geride olduğunu söylüyor. Gelişiminden sorun yok ölçüleri her şeyi normal ama karın çevresini ölçtüğünde yani kilosuna zayıf diyor. 🙄Bende anlayamadım iki buçuğu gördük ya gerisi önemli değil bence doğduktan sonra her türlü alır inşallah. Kendimde minyon tipli bir insanım bildim bileli 45 46 kiloydum. Bazen ne yaparsan yap bebek almıyor genetik olabiliyor. Kefir muzlu süt Kaşar peynir protein hep bu şekilde besleniyorum 🤷🏻♀️
Deebg Alone bende taburcu olacağım galiba haftada 2 kere takiple 37ye kadar bekleyelim tansiyon çok yukselmezse dediler
Alone Deebg öyle yapıyorlar cnm. Ben yatmıyorum yat dedikleri halde. Ama haftada iki kere mutlaka çağırıyorlar. Tansiyon ilacı kullanıyorum tansiyonum çıkmıyordu ama bgn yine çıkmaya başladı 😢
Maviyesil0 Alone beni artık bugün yatırdılar tansiyon yüksekliğinden dolayı sabahtan beri sürekli ölçüyorlar ciğer geliştirici vurdular düşse bırakacaklar ama hep 14 15 arası gidip geliyor onun dışında nst kan akımı bebek hareketleri normal ama düşük kilo ve tansiyondan dolayı temkinli davranıyorlar
Mervealya1992 Yeni_hamis bazen napsanda kılo almaz bebek 35de 2300 ise 38de 2500 geçer cnm skntı olcgnı sanmıyorum cogunlukla 2500 olan bebekler kuveze girmıyor 40da 3 kg doguranlar bıle var bazen napsan olmaz