Yenianne6161 Tecrübeli anneler yazabilir mi suyunuz geldikten ne kadar sonra sancı geliyor? Ya da geliyor mu
Baranbebek Yenianne6161 evet benim suyum geldikten bir 15 dk sonra sancım başladı, ama benim son ayım 2 cm açıklık vardı. Suyum geldikten yaklaşık 20-25 dk sonra hastanedeydim ve 4 cm açıklık oluşmuştu.
Yenianne6161 Baranbebek anladım canım valla az önce hapşırdım afedersin baya bi katı bacaklarıma kadar ama çiş mı su mu anlamadım, bekliyorum 🤣
Firdooo409 Yenianne6161 katı diyorsunuz eğer mukus yapısı varsa ve hafif kanlı gibiyse nişandır nişan gelince de hemen sancı gelmiyor
Yenianne6161 fairytale_ 35 olduk nerdeyse anlamadım valla tedirgin oldum oturdum sancı bekliyorum bi ihtimal 🤣🤣
fairytale_ Yenianne6161 bence suyunuz degildir su bosalircasiba geliyormus diye biliyorum tuvaletiniz olabilir bence😃
Yenianne6161 fairytale_ bizim sanırım 37+6 da falan sezaryene alacak doktorun sabırsızlıkla bekliyorum 🤣🤣
fairytale_ Yenianne6161 kacinci hamileliginiz acaba neden sezeryan oluyorsunuz kendiniz mi istediniz doktorunuz mu