Masalceylan asyagizem12 hanımefendi. Betanız çok iyi masallah diyelim kesenizide görmüşsünüz rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayida nasip etsin ama bu sürekli aynı soruyu sorma olayını bi bıraksanız mı yani insanların sise daha ne demesini bekliyorsunuz tatmin olmak için onu anlamadım ki bence sizde biliyorsunuz artışın gayet iyi olduğunu
minikbebegim06 Ay lütfen şu kadını ciddiye alıp yazmayın ya günlerdir yüksek betasiyla elli yere yazdi özellikle düşük betasi olup post açanların altına yazdı gitmiş keseyi görmüş artık teste gerek yok denmiş hala değer atıp kendini tatmin etme derdinde
asyagizem12 minikbebegim06 sen ciddiye alma sormam seni ilgilendirmez yorum yapmak zorunda değilsin anladın mı beni sana buraya yaz.diyen Yok arti ben yazarım DEMEKKİ birşey yaşamisim bir korkum var ki soruyorum
Masalceylan minikbebegim06 ay evet ya kesesi gözükmüş hala betam da betam kese gozuktuyse betayla bi işin yok ki görende 15 le öğrendi sancak da artısı da iyimi diyo bikere sorarsın anlardım da defalarca aynı post
Username06 asyagizem12 ay bende senin gibi sürekli soruyorum başımdan bir kayıp geçti bi türlü idrak edemiyorum sürekli diken üstünde korkularla geçiyor
minikbebegim06 Masalceylan Masalceylan gerçekten öyle ya ki çok düşük öğrense bile yapması gereken şey belli 2 güne bir takip biz iyi desek ne kötü desek ne her postun altına yazmis yetmemiş ayrı postlar açmış hala soruyor üstelik kan vermeye de devam ediyor