Ed71 Kızlar 30.haftama girdim ve etrafımda duyduğum göğüs yaraları beni korkutuyor açıkçası..Araştırdım biraz lansinoh krem cok işe yarıyor diye duydum sizler ne dersiniz ? Alan var mı ve en hesaplı nereden ??
UmmuHafsaSehle Ed71 muhakkak kullanın göğüs acısı benim için normal doğumdanda acı vericiydi 3 ay 13 günlük bebişim var
Ceyfer Ed71 doktorum 35. Haftamda artik gogus ucu bakimina baslaman lazim demisti e bebekten alip basladim ara ara unutuyorum ama her dustan sonra surmeye ozen gosteriyorum :)
Zehraozyrek Ben aldm evet işe yarıyor ama doğumdan 15 gün önce kullanamaya başlaman lazm ki nemlendirsin kendini emilmeye hazırlasın doktorum bana işe yarasın istiyorsan öncesinde kullanmamı tavsiye etti
Ed71 Yesimustafa çok az sürünce etkisini gösteriyor diyorlar oyüzden 10 ml alsam doğumdan 15 gün once başlasam yeter mi
Cigdem61 Ben hepsiburadadan 40 ml’mini 42 tl’ye almıştım. Son kullanma tarihi 2020. Ama doğuma 21 günüm var henüz kullanmadım, kullanan arkadaşlarım aşırı memnunlar mucize olduğunu söylüyorlar. Bi arkadaşım doğumdan önce almamıştı memeleri yara olunca aldı ve hemen etki gösterdi iyleştirdi.