Elis27 Zeynepults 1 hafta arayla enteresan 16 da neye göre kız dedi ki 12 13 de deseydi değişme ihtimalleri oluyor da demekki Dr iyi görememiş 17 de gördüğüne güvenin derim peki sizede gösterdi mi cinsiyeti
Alparslannn4837 Zeynepults bana 12 de kız dedi doktor ama emin değilim erken demişti 14 de erkek olduğu kesinlesti ama sizin haftaniz 16 muhtemelen doğru tahmindir
Masal7778 Evet ben varım 17 ye kadar hep kız dediler 17 de renklide pipisini gördük hepte özele başka doktorlara gidiyordum
Zeynepults Masal7778 Masal7778 ya neden net olmadan söylüyorlar anlamıyorum bana renkli göstermedi ama erkek dedi
busra_basturk Aysezey belki kordonu bacak arasına girmiş olabilir erkek demişlerdir kesin pipisini göstermedilerse kordonda karıştırılabiliyor belki kız da olabilir
Masal7778 bebegimleheran bir doktor kesin dedi diğerleri de kıza benziyor erkek bebeğe benzemiyor dediler
Zeynepults bebegimleheran bana 12. Haftada kız gibi görüyorum ama net değil dedi 16 da kız dedi şimdi erkek diyor ya
esca344 Masal7778 benim başıma geldi 12de yüzde yüz erkek dedi 16da kız oldugunu öğrendim. Sonra detaylıda da kesinleşti zaten
Zeynepults Elis27 bana 12de de kız gibi görüyorum dedi 16. Haftada da ilk yüzde 80 kız dedi sonra ödem bu şişlik iner kız kız dedi bende kendimi ona hazırlamıştım bugün şok oldum
Zeynepults Alparslannn4837 bana da 12 de kız görüyorım dedi 16. Haftada da kız dedi bugün erkek dedi ama başka doktora gideceğim ya aklım karıştı
Elis27 Zeynepults şok olmayin ama isterseniz farklı bir Dr daha gidebilirsiniz olabiliyor demekki gizlemiş kendisini yoksa 16da o şişlik kayboluyor ama belli bı bebekten bebeğe de değişiyor dur