Mrve92 26+3 haftalık gebeyim Karin bölgem aşırı kaşınıyor aynı durumu yaşayan var mı neden olur yada önerileriniz nedir 🥹
minnosbirkiz Mrve92 geçmiş olsun, kan değerlerinize baktırın, gebelik kolestazı olabilir, sonuçlar temiz gelirsede gebelik alerjisi oluyor
Gamzecebecii Mrve92 bende 24+2 yim benimde inanılmaz kaşınıyor Hindistan cevizi yağı sürüyorum nemlensin diye hatta uyurken farkına olmadan kaşımışım hep sabah uyandığımda hep karın bölgem çizik çizik olmuştu tırnaklarım kısa olmasına rağmen 🥹🥹🥹
Aleyna_Yilmaz Mrve92 28+4 haftalık hamileyim göbeğinizde gerilme olduğundan kuruluk oluyor kaşınıyor bende aynı sorunu yaşıyordum. Hindistan cevizi yağı aldım. Kullanmaya başladım yumuşadıkça kaşıntılar gitti .
Esra_nurr Karnınız büyüdüğü için olabilir mi ben yeni bir haftaya yakın atnı kaşınma başlıyor yağ krem felan nemlendiriyorum
Mrve92 Esra_nurr nemlendirmeme rağmen kaşınıyor kendimi tutamadığım için de kabarıyor farklı bir yağ kullanıcam tabi bir de test yaptırmam gerek ihtimalleri göz ardı etmemek lazım 🥹