tatlibebegim_ Kullanan var mı evde kendine uygulayan ben yüzümdeyi tüyler için almak istiyorum ama becerir miyim yapabilir miyim etkisi olur mu hiç bilmiyorum deneyimleyip kullanan var mı?
Melosum34 tatlibebegim_ bir süre uyutuyor kıl köklerini daha sonra yine aynı düzende çıkıyor fayda etmiyor braun expert pro 5 ve remington aldım duruyor öyle
tatlibebegim_ Melosum34 ya gerçekten mi benim yüzümdeki tüyler çok sert ya belli oluyor onun için almak istemiştim hamile kalabilmek için ilaçlar vs kullandım hormonlarımı bozdu
eslemcelk Sosyal medyada çok görüyorum ama kararsız kaldım bende bir yere gidip yaptırmak da istemiyorum açıkçası yerimi alayım burada öneri olursa diye :)
tatlibebegim_ Busramnida hamile değilim canım doğum yapalı 7 ay oldu, benim yüzümdeki tüyler çok belli ve sert yapıda sen nerende kullanmıştın etkisini gördün mü tekrardan tüyler vs çıktı mı
Busramnida tatlibebegim_ Tüm vücudum da kullandım ama benim öyle sert kıllarım yoktu ve gayet memnun kaldım yarım kaldı ama hamile kalınca devam edemedim etsem biterdi şuan ☺️ tavsiye ederim ben çok araştırdım bana göre en güzeli lumea
tatlibebegim_ Busramnida trendyolda var mı ondsnn, kız sen deyince baktımda benim favorimdeymiş aklımda bunu almak vardıı, kaç günde bi veya haftada alıyodun tüyleri ve öncesinde neyle alıyodun yaparkenn😆 yinede fotoğrafını atar mısın bii