Tgbakrc Kızlar merhaba . Az önce tansiyonumu ölçtüm 7 ye 6 çıktı . Doğru düzgün bir şey yiyemiyorum kusmaktan . Tansiyonumu ilk defa bu kadar düşük görüyorum bu normal mi ya ? Korktum bayağı
myangelson Tgbakrc hamilelikte düşüklük oluyor ama yemek yiyemediginiz için muhtemelen o kadar düşmüş. Tuzlu birşeyler yemeye çalışın tuzlu ayran iyi gelir ekşi seyler tüketmeyin
mervedmrcn Tgbakrc 32+5 haftalığım hamileliğimin başından beri düşük tansiyonum 6-3 görmüşlüğüm var genelde en yüksek 10-5 oluyor. ilk haftalarımda sürekli serum alıyordum ama şuan yüksek olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktorum başımın döndüğünü anladığım anda direkt uzanıp ayaklarımı havaya dikiyorum kendime geliyorum öyle
Ates06 @Tgbakrc 8/5 çıkıyor genelde sık beslenmeye çalışıyorum ara öğün ve tuz alımı artırdım ayaklarımı yüksekte tutuyorum yastık koyuyorum altına otururken falan
seymat98 Evet düşük ama gebelikte yüksek olmasındansa düşük olması her zaman tercih edilen bir şey. İlk zamanlar bulantılardan yemek zor geliyor ama bir salatalığı tuzlayıp ya da çok tuzlu olmamak şartıyla tuzlu ayran ya da çubuk kraker dengeler biraz belki
Beyzadrs Gebelikte herkesin düşük oluyor hatta düşük olması çok güzel birşey. Mesela doktorum 14/9 u gördüğün an hastaneye gel hiç vakit kaybetmeden dedi. Benim de 9/5 hep