Erva18 Kızlar 29 haftalık gebeyim bugün iki goysumden süt geliyor elbisemi islatiyor yani internette erken doğum belirtisi falan yazmış inşallah öyle olmaz
babyiscoming_ Erva18 ben 15.haftadan beri geliyor doktorum normal süt kanalların erken aktifleşiyor demekki dedi sadece sıkmamak dokunmamak gerekiyor erken doğumu tetikliyormuş uyarmayın göğüslerinizi bir şey olmaz ☺️
ezgickm Erva18 yok canım allahım izniyle olmaz benim 16 dan beri hep geldi çok şükür 27 aylık hala emiyor😅😅
sb17 Erva18 erken doğumu getirecek başka bir sorununu yoksa süt gelmesi bir şey yapmaz, 16 hafyadan doğuma kadar geldi bende, 38+5’te sezaryen oldum ben
sb17 Gamze_gamze bende kanal tıkanıklığı da vardı mantar yüzünden, süt tam çıkamadığı için azalma yaşamıştım. Sütün tamamen boşalmazsa, bu fazla gibi bir sinyal gider beyine
sb17 Gamze_gamze her zaman değil tabi ki, mastit olunca ama bebek çekemiyorsa, mutlaka kullanılmalı. O zamana kadar ben hiç kullanmamıştım. Ama eğer bebek emerek göğsü tam boşaltıyorsa o zaman gerek yok pompaya