Puhukuzusu Sudem Gulcag kızlar 1 cm açılma ile suni etki eder mi? Tahmini istatistiki olarak soruyorum biliyorsanız 👁👁 benim de 1 cm dedi doktor bir öncekinde, bugün 38+4’üm. Yarın doktor kontrolüm var tekrar. Bakalım ne diyecek.
Gulcag Puhukuzusu 39dan sonra beklemez diye biliyorum kuzum verebilir açılma varsa hadi haber Ver çıkınca 🙈
Sudem Puhukuzusu eder tabi kuzum banada doktorim dedi 1 cm olsa suni sancı vericem ama hic açılman yok dedi 🤦♀️ etki eder insallah
Sudem Aysunh bana cuma gunune kdr vakit verdi olmazsa zorunku sezeryan olucam simdi doktordan ciktim ole dedi 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Puhukuzusu Gulcag tamam canım, mutlaka yazacağım; merakla ben de bekliyorum çünkü kilo artışı var bebekte,3600 idi en son, normal çıkış için çok almaması lazım bizim bebişin, ilk doğum 😳😨 (az korku var)
Gulcag Puhukuzusu ay bende çok korkuyorum bakalım hayırlısı bir şekilde hazırlanacaz 🙈 maşallah kilosu çok güzel evet çok kilolu olmaması lazım inşallah güzel haberlerle gelirsin aşkım 😍
Puhukuzusu Sudem inşallah senin de olur açılma canım, ama dünyanın sonu da değilC bakalım neler olacak 🤔 hayırlısıyla doğsalar da güzel güzel 🙂☺️ O bize yeter