Kbrmsl Kızlar gebeliğin 9.haftası kabızlıga çare bulan varmı kayısı yiyorum ama gene cok fayda etmiyor hamile kaldıgım ilk günden beri bu kabızlik sorununu yasıyorum ne yapabilirim ve ne zamana kadar sürecek
xEndless Kbrmsl 15 haftalık olduk hala kabızlık var bende hoşaf tüket canım doktorum bıde cok katı şeyler yeme dedi ıkınmak iyi değilmiş bıde duphalac surup önerdi ama ben almadım onu 2 3 gunde bır gıdıyorum tuvalete ilaç son çare benım ıcın
seda_ay Kbrmsl ben her sabah zeytinyağı iciyorum bir kaşık midem kötü oluyor içerken ama mecbur iyi geliyor
Nesozg Kbrmsl sabah uyanınca aç karnına siyah kayısı ye gün kurusu üstüne su iç duphalac kadar etkili. Ekmek pilav hamur işinden uzak dur bol sıvı tüket yoksa vücut o kadar meyilli oluyor ki kabıza, bide bende demir ilacı çok kabızlık yapıyordu
Kbrmsl xEndless evet bende ilaç kullanma taraftarı degilim çok deneyecegim hoşafida inşallah ekmegi tamamen biraktm bol suda iciyorum ama gene aynı çok sişkinlik var
Firdooo409 Vallahi ben ne yapsam olmadı en son doktordan onay alarak duphaston şurup içtim rahatladım. Zararlı değil doktoruna sor istersen içebilirsin rahatlatıyor
Smileylaylom seda_ay biraz limon sıkarak için. Bende içemiyorum da kaşığın sonuna limon sıkıyorum öyle içebiliyorum. En son limon tadı almış oluyorum
Elif7723 Kbrmsl canım bende duphalac Şurup kullanıyorum 26 haftalık hamileyim bebeğimde de bir sorun yok
Gamzecebecii Kbrmsl benim gebelikten öncede bu problemim vardı kayısı haşlayın şekersiz hoşaf gibi her sabah uyanınca aç karınla bir kase için düzeliyor ☺️
Betly Kbrmsl bol su içmek, su çeken pirinç mercimek ve ekmek gibi gıdaları az tüketmek. Ben de ayrıca acı yemek ve Beypazarı soda da işe yarıyor. Ayrıca klozetin altına tabure aldım o da iyi geldi.
Minikkuzum00 Kbrmsl kuru incir iyi geliyordu şuan 17 haftalığım incir bitti kayısı kullanıyorum ama o pek işe yaramıyor. Şalgam suyu içiyorum gün içinde. Sabah aç karnına kayısı yiyorum. İdare ediyorum. İncire tekrar devam edeceğim. Kayısı sancı ve gaz yapıyor bende
sym_yc Satisati bende hayatımda ilk defa kabız oldum 23 gündür belirtikerim var ama benim olyım biraz farklı ben hiç adet görmüyorum bu yüzden döllenme hesabı veya regl hesabı yapamıyorum kabız da olunca çok işkillendim
sym_yc Esma006 pazartesi kan vermeliyim artık kafayı yemeden işi netleştireyim 23 gündür belirtilerim var artık 6 da olsa beta çıkar herhalde değil mi
Satisati sym_yc tabi çıkar ben 3 haftalıkken öğrendim kanda ayriyeten hamilelikte şiddetli ağrı kanama dışında herşey normal 🥴😅🥰