Bu konuda aylarca çekmiş bir anne olarak yazıyorum. Öncelikle hepsi geçecek hiç üzülme sütünde gitmez hiç korkma 💕
Gümüş kapak veya başka bir kapak bu aşamada işe yaramaz boşuna onunla kapatıp yaranın iyileşmesini geciktirirsin
Onun dışında yok tereyağı yok zeytinyağı yok Tahin pekmez sakın hiç bu tarz şeyleri sürme ben her duyduğumu süre süre az kalsın mantar oluyordu göğüs uçlarım zor kurtardım
Sadece şunları tavsiye edebilirim
Göğsünü ılık suyla sabun veya duş jeli kullanmadan yıka sık sık temiz tutmaya çalış
Müsait olduğun anlarda göğsünü aç hava alsın
Şuanda tam mevsimi olan
ayva çekirdeğini (üç dört ayvadan ayıklayıp) yarım su bardağı içme suyuna koy bir gece Buzdolabında beklet o jel kıvamına gelecek
Her emzirmeden önce sürebilirsin onunla birlikte bebeğin daha kolay tutar acısı azalır. Hiç bir alerji yapmaz ne bebeğine ne sana tamamen doğal
içerik.
İkinci olarak Garmastan Pomat isimli merhem var o yaralarını iyileştir. Bebeğini her emzirdikten sonra sür kalabildiği en uzun sürede kalsın ama emzirirken mutlaka iyice saf suyla temizle
Bir de bu zamanla geçecek bişey sabretmeye çalış canım sonrası çok güzel olacak 😊🌸💕