126783521111 ben 3 yıl önce Sanko hastanesinde doğum yaptım hemşireler doktor vs iyiydi oda konusunda da sorun yaşamadım tek kisilikti . Ama sezeryan doğum yaptım çok zorlandım beni sabah 8.30 da ameliyathaneye indirdiler sonra bir sorun olduğunu söyleyip tekrar odaya cikardilar saat 2 de yeniden gelip aldılar indirdiler doğuma ve benim doğumdan çıktığım saat 5 ti. İner inmez uyuttular ne oldu neden o kadra sürdü bir açıklama da yapılmadı çıktığımda ailem perişan haldeydi noldu neden bu kadar uzun sürdü diye. Gözümü actigimda bir sürü öğrenci vardı tepemde 1 saat zaten soğukta ayılmam için beklettiler odaya geldiğimde buz tutmustum bebek meydanda yoktu tüm aile kriz geçirdi sinirden ona buna saldırmaya başladılar ve bebeğim benden yarım saat sonra odaya geldi. Neymiste nefes alamamış yoğun bakımda kalmış vs. Bunun bile bilgisini vermemişler bizimkiler saldirana kadar. Deneme tahtası gibi kullanildim sanırım. Sonrasında iyileşme surecimde zor oldu . Sezeryan dikis yerim bile yamuk muhtemelen öğrenciler yaptı