agustosguzeli Hanımlar gebe kaldığımı öğrenmeden öncesinde 2 ay önce diofol, 1 öncesinden de Ocean Mummy kullanıyorum. Hangi folik asitten devam etmeliyim bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?
TugceOrak agustosguzeli her gebeye farklı marka takviye veriyor doktorları. Doktorunuza danışmanız daha sağlıklı olur
seda_ay agustosguzeli ben proceive f kullanıyorum gebe pllandigimi söyleyince doktora bunu verdi ama fiyatı biraz pahali 1100 TL civarı
Nese21 agustosguzeli ben öncesinde elenetal 1 dolik asiti kullanmaya başlamıştım ve 3 aylik olana dekte kullandım..sonra ilac bitince folbiol aldım bir paket bir süre onu kullandım..doktoruma söyledim o bana elenetal 2 yi önerdi ona devam et dedi
_biranneadayi TugceOrak Her gebeye değil genelde hangi markayla anlaştıysa onu tavsiye ediyolar 😑 Bence burdan fikir alarak tercih etmesi daha doğru
agustosguzeli Ya ben Sakarya eğitim araştırma hastanesine gittim ultrosonda keseyi gördü, gün verdi elime hazır folik asit kagidini tuttusturdu. Kullanman gerekiyor şöyle böyle hicbisey demedi bende anlayamadım
seda_ay agustosguzeli bende her gebeye farklı veriyolar diye biliyorum başka doktora gorunebilirsiniz isterseniz