Ama_bana_vardendi58 Arkadaslar 24.haftadayim et sut yumurta özellikle balık tuketemiyorum protein vs alamıyorum bebeğim de biraz geriden geliyor gelişimi ne önerirsiniz icebilecegim vitamin takviye varmi öneriniz nedir
Girlmama Ama_bana_vardendi58 ne kadar geride benim kızımın da karın bölgesi 2 hafta gerideymiş her gün düzenli 1 yumurta ve yatmadan önce süt içmeye başladım
Minnaksever Ama_bana_vardendi58 muz ceviz kaşar avakado tükletebilirsiniz.ben de balık yiyemiyorum ama multivitamin içinde var
Ebrucar Ama_bana_vardendi58 ben 4 yaşından beri yumurta ve süt tuketmiyorum balığı da 10 yılda bir yerim. Ama herhangi bir sorun olmadı gebelikte avakado yedim bol bol. Bulantidan çok da başka bişey yiyemedim peynir ekmekle geçti tamamen. Kuruyemiş yiyebilirsiniz ve kaşar peyniri de güzel geliştiriyor diyorlardi
Girlmama Ama_bana_vardendi58 aynı gidiyoruz 24 ama karın bölgesi sadece 22 umarım kilo alırız perşembeye kadar süt ceviz avokado yemeye özen gösterin mecburen
Ama_bana_vardendi58 Girlmama son adetin ne canım benim 10 haziranda ama ultrasonda 20 haziran gösteriyor 10 gün falan geriden geliyoruz 29 cm 680 gram seninki ne kadar canm