mrvcermeli Ela3466 ilk kızım hareketli değildi oğlum çok hareketliydi şimdi buda kız buda hareketli mesela yerinde durmuyo çok şükür
MiracAlpinveUmutunAnnesi Ela3466 Oğlum bazen ağzımdan çıkacak gibi hissediyorum göğsümün altında tepiniyor
superstar_00 Ela3466 Benim çocuğumun cinsiyeti kızdı çok hareketliydi özellikle dışarı çıktığımda burnumdan getiriyordu🤣
Ela3466 mrvcermeli benim 2. Gebeliğim 47 kiloyum 13+3 hissediyorum ve hareketli acaba kız mı erkek mi meraklar içerisindeyim 😊
Merve-metin Ela3466 yok canım hamileliğimde tatlıdan tiksindim hiç yemem tatlı bi doktor kontrolüne giderken çikolata zor yiyorum benim oğlum daha çok yemek yemeyi seviyor yemek yediğim an başlıyor hiç durmadan kıpırdamaya 😂😂
Ela3466 MiracAlpinveUmutunAnnesi yaa ne güzel şeyler ama 😊 doğduktan sonra da hamilelik günleri ozleniyor bazen
mrvcermeli Ela3466 Doktorlar hep öyle dedi üçüncü için çok hareketli diye oğlan da öyleydi ilk kızım da doğduktan sonra şimdi çok hareketli görsen hiç durmaz oturmaz anne anne diye peşimde gezer 😄 bakalım üçüncü nasil olacak size söylemediler mi cinsiyetini
superstar_00 Ela3466 Ben çok tatlı yemiyordum ben dışarı çıktığımda aşırı kasılıyordu böyle bir ayağına mı artık elini mi karnımdan dışarı çıkıyordu o yüzden fazla dışarıda duramıyordum yürüyüş yapamıyordum hemen eve dönüyordum
Balbebek012 Ela3466 benim kızım da oğlum da deli gibi hareketliydi hele ki gece ben yatağa girdiğimde içerde kordonda halay çektiğine eminim🤣🤣
ilayda_96 Ela3466 kız bebeği bilemiyorum ama ben oğlumu çok erken hissettim 13 haftalıktı pıt pıt kalp atar gibi seyiriyordu şimdi 23 haftalık oldum maşallahı var hiç durmuyor kıpır kıpır 🤣
zgeDenizKaramanAtmaca Ela3466 ikinci kız gebeliğim. ilki çok hareket eetmezdi korkardım birşey oldu diye. şimdi yine kız 22+5 deyiz hiç durmuyor. cinsiyet pek önemli değil bence