tugcebaby1 Banada aynı dedi 6+2 de gitmiştim çok küçük azıcık duyuluyor iki hafta sonra gel dedi şuan 7+3olduk kaldı bir haftamız dua edin bizlere kulun kula duası kabul olur sağlıkla kucağımıza alalım
Aslaninannesi_ Handaaan 6.hafta banada dinletmedi çok zayıf zarar verir dedi 7.hafta gittim gümbür gümbürdü birdahakinde dinlersin canım
Handaaan MMSG daha küçük olduğu için yormayalim onu dedi. O yüzden heralde bende ısrar etmedim açıkçası
iremhzl Handaaan evet bu sekilde oluyor zaten ben alttan bile klhi gormemistim 8 de kalbi duyurdu ve evet kalp dinlemeye zararli diyorlar
Handaaan iremhzl evet bende bunu çok okudum zararlı olduğunu. Ya tek sagliklica 10gun sonra duyayimda şimdi duymasam da olur. İlk gebeligimde kalp atışı durmuştu 8. Haftada çünkü
busrax_ Handaaan ben kalp atışını gördüm karından ultrasonla 🥰 son adet tarihine göre 6+5 günlük gebeyim
Handaaan busrax_ ay çok sevindim sizin adınıza ya Allah sagliklica kucağınıza da almayı nasip etsin bana da dua edin olur mu 🥹
busrax_ Handaaan rabbim sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah en kısa sürede kalp atışını duyarsınuz🌸
MMSG Kızlar 7. Haftam bitti pembe lekelenmem var basına gelen var mı doktorum kontrole gelmene gerek yok normal dedi