Manollyaaa Yüzünüzdeki tüyleri nasıl veya neyle alıyorsunuz kuaförler artık o kadar pahalı oldu ki yanından geçilmiyor ve benim çok çabuk geliyor bir öneriniz var mı ?
babyandmomy__ Manollyaaa ben lazere gidiyordum şimdi çok çıkmıyor ama çene ve bıyık iple geri kalan kısımları usturayla alıyorum
Guzelanne56 Manollyaaa ayda bır ağda yaptırıyorum evde kendım yapamıyorum dıger türlü de sımsıyah çıkar benımkıler usturanın yanından gecmem
ShutUp Manollyaaa ben ağda ile alıyorum sonrasında da kese yapıyorum yumuşacık pürüssüz oluyor. Öncesinde de lazere gitmiştim sonra ağdaya başladım çıkıyor ama azaldı gibi.
babyandmomy__ Manollyaaa evet ben günlerimi ayarlıyordum lazer merkezinde çalışıyorum kendim de adetim bitikten sonra giriyordum lazere ona göre ayarlıyordum öğrendikten sonra hiç girmedim ama
Guzelanne56 Pinar06- aaa hemen bakayım kendım öyle sesuyla falan beceremıyorum kagıt agdayla da olmuyor bakayım bı
Pinar06- Guzelanne56 benim güzellik merkezim var kızlar bunu bıyık çene için kullanıyor ama memlekette olan anneme de verdim vücudunda kullanıyor skıntı yaşamıyor
sila_19 Bende lazer yapıyordum ama şimdi gebelikte usturalıyorum sonrasında karınca yumurtası yağı sürüyorum ben faydasını görüyorum çok şükür