Tugceelanaz Tüm burda ki tahminler yanlışdı ☺️ hep erkek dedi tüm cinsiyet tahmin yapanlar Eğlenceli , güzel ama pek ümit bağlamamak gerekiyor 🥰 16+2 de öğrendik cinsiyetimizi ☺️ Yeterki sağlıklı, hayırlı evlat olsunlar kız erkek fark etmez
snowglobe Tugceelanaz ay resmen hayalimm. 🌸 tabi ki sağlıklı olsunlar ama insanın gönlünden illa geçiyo bi şeyler. Benim de 2 kızım var belki allah nasipederse bi kzım daha olır. İsimleri nedir acaba "#p34875810
_mucizem_ Tugceelanaz rabbim sağlıklı analı babalı büyütsün canım ☺️ önemli olan gerçekten sağlık mutluluk 🥰
Tugceelanaz snowglobe Elanaz, Yaren Kızlarımın ismi bakalım bu sefer ne olcak Defne düşünuyorum ama hayırlısı 🥰 Boy boy kızlar tabbim nasip etsin tüm isteyenlere
Tugceelanaz Balbebek012 Başlık tamamen yanlış oldu sanırım 🤣 Üçünçü kızımız geliyor inşallah demek istedim 🥰
Balbebek012 Tugceelanaz aa tamam tamam 😅hayırlı olsun valla 3 kız çok güzel ne güzel abla kardeş birbirlerine hem arkadaş hem sırdaş olurlar 💕
Tugceelanaz Gamzeli_anne_ Değildi 1 gebelık hiç birşeyim yoktu 2 gebelik hafif lekelenme bulantı kusma 11 haftaya kadar 3 gebelik bulantı 4 ay , kanama 20 gün
Gamzeli_anne_ Tugceelanaz ay deme ya 😂 ilk hamılelıgım çok kötüydü erkek oldu şimdi çok güzel kız istiyoruz çok sanırım buda erkek 😂 hayırlısı olsun tabıkı saglıkla gelsınde