Baby_B Bizim kizi bugun gorduk cok sukur sagligi yerinde Yarin seker yükleme testi yapicaz Siz neler yapiyosunuuz❤️
myangelson Baby_B en son 23+6 da ölçüldü 625 falandı bir daha 25+6 da muayenemiz var salı günü bakalım ne kadar oldu 😊
Aslaninannesi_ Baby_B en son 23.hafta gördüm oğluşumu o zaman 700 gram 31 cm di Salı günü kontrol var 27.hafta olacak o zaman 💙
Baby_B myangelson kocaman olmusturr🥰 22.haftada detaylida 480dik bizde Bugun 24+6 da 900 gram cikti minnos🥰 Saglikla gelsinler
ozgmom Baby_B Oy maşallah ☺️ şeker yüklemesini bende perşembe günü yaptıracağım biraz korktum şekerden kaynaklı olabilir mi acaba diye siz yarın inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz ☺️🩷
Karakurt 25+4 903 gram ve 36 cm boyunda oğlum Nasıpse 15 Mart gibi doğum olacak sağlıcakla alalım kucaklarımıza
Zeynep2525 Baby_B bende şu an 23+4 üm, 21. Haftada 670 grdı :) Haftaya bende şeker yüklemesi yaptıracağım. Bir de bugün hareketleri sertleşti, canımı yakıyor demem abartı olur ama bir anda korkuyorum. Sizde de böyle oldu mu?
Baby_B Nesonunbeybi hayir canim zaten normali 25.haftada 750 gram Benim 24+6 da 900 gramdi bugun ama bebis 1-2 hafta önden gidiyormuş. Sizinkide normal yani🥰
Nesonunbeybi Baby_B sizinki şekerden değilse iri bebek olacak demek ki🖤 çok bilmiyorum da şekere bakıyorlar sanki önden gidince
Zeynep2525 Baby_B normalden fazla mı kilosu 🤔 hareketler bir anda sertleşince korkuttu ama alışırım 😁😁