Kubraylvc melisimm_ çok şaşırmıştım çünkü ilk defa kapıda gördüm ve 10/11 hafta çok yeniydi asla belli bile değildi çok etkilendim noluyoruz dedim 🤣
hermione_granger melisimm_ benim annem öyledir kim hamileyim dese senin kızın oğlun olcak diye söyler vee bugüne kadar hiç yanılmamıştır
Edailkemomm Bana herkes kıızmda kızın olacak dediler kızım oldu şuanda hamileyim erkek dediler cinsiyeti erkek ben kız hissetmiştim bi tek benimki tutmadı 😀😀
staRmama Lem Allah bağışlasın kuzum burda denilenler çıkıyor genelde benim de doktor kıza benzetmişti burda herkes erkek dedi erkek çıktı
Lem staRmama dediğiniz çıktı erkek cinsiyeti burda çok iyi bilenlere sordum son bir kaç gündür hep kız dediler ama doktor erkek dedi dün
hermione_granger melisimm_ buna ek olarak abimin eşi 1. Ciye hamileyken erkek olcak 2.ciyi doğur oda erkek olucak dedi ve şuan 2 erkek yeğenim var 😂 3.cüde erkek olucak dediği için annem yengem şuan 3.cüyü düşünmüyor 😂😂
staRmama melisimm_ canım ben kafa yapısına bakarım kese olayı yalan o bastırma ile bile şekil değiştiren bir şey. Benim oğlumun aynı gün verilen ultrasonları biri yuvarlak biri fasülye