GirlandBoy_Mom melisimm_ yok canım belli değil 8 haftalığım 11 olunca gidicem bi tahmin yapar inşallah Doktor’um 🌸
melisimm_ Merve-betul ilk balık, sucuk, döner aşerdim. Tatlı sevmezdim. Şimdi de baklava istiyor canım. Tatlıya kayıyorum, ama bilemiyorum ney bir şey söyleyemiyorum. Hamur işinden tiksindim.
Merve-betul melisimm_ kızın olcak bence çünkü tatlı atlı ekşi Ayşe olayı yalan ben iki oğlumda da aserdim hep ekşi istedi canım mandalina portakal diye agladigimi bilirim yazın 😂 bide şimdi kimsenin canı çekmesin biseyi ikisinde de tükettim kaynanama gidip özellikle isterdim verirdi saolsun
GirlandBoy_Mom melisimm_ inşallah canım bi kızım var oğlum olsun istiyorum öncelik eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda cinsiyet farketmez gönlümden geçen belli sadece🤲
melisimm_ GirlandBoy_Mom ben de öyle istiyorum bir kızım var erkek olsun isterim ama yine de fark etmez.
melisimm_ GirlandBoy_Mom evet bir ihtimal var ama çok merak ediyorum ya. Hiç anlayamıyorum da, iki cünsiyete de yatkınım.
Nazo77 melisimm_ Benim annem anlar ama benim hamile olduğumu bile anlayamadı tipten daha çok anlaşılıyor oğlu olacakların tipi çok bozulmuyor 😅