melisimm_ Birine bakıp ‘ kesin kızın olacak, oğlun olacak’ deniyor ya daha cinsiyet belli değilken. Size de böyle söylenip tuttuğu oldu mu? Neye göre tahmin ediliyor bu ?
MorKelebek54 melisimm_ yani zaten ya kiz ya erkek dicekler baska secenekleri yok. Atip tutanda illaki olur. Ama genelde karın sekline ve ya iste yedigim eski mi tatli mi olayina vs bakarak bi tahminda bukunuyolar. Ama her gebelik bir degil mesela benim karnim yuvarlakti son haftalarim da asagi ve one dogru geldi. Tatli cok yiyodum. Oglum oldu. Bazilari da cok tarli yiyip kizi oluyo mesela. Bunlar eskilerden kalma hurafe iste her bedne her geblik bir degil. Ama mesela karnina baksam baktigim an icimden kiz gecse direk o zaman derim ki icimde kiz gecti diye tahminde bulunurum. Yani bazilari 6. Hissine gore bazilari bu dedigim hurafelere gore bi tahminde bulunuyo. Hurafelere gore tehminde hukunanlar genelde yaslilar oluyo dogal olarak😂
zeynosileannis melisimm_ bana kimse yapmadı ama ben yapıyorum bir insanı görünce kesin oğlu olur kesin kızı olur gibi sadece hamileyken değil normal bir bekara da yapıyorum genelde de tutuyor 6. His 😂
Mavili1480 melisimm_ Bir yakınım oğlumda kız güzelliği olduğunu arkasının kız olacağını söyledi bilmiyorum ne kadar doğru ilerleyen haftalarda öğreneceğim 😂
melisimm_ MorKelebek54 böyle ilk haftalarda henüz bir şey belli değilken sana bakıp ‘ bence senin oğlun olacak diyorlar ya ‘ bir ortamdaysan iki üç kişi söylüyor aynı cinsiyeti. Bir yakıştırma bir önsezi günü de ama neye göre oluyor onu çok merak ediyorum. Ben hiç tahminde bulunamıyorum tutmuyor ben de
MorKelebek54 melisimm_ herkesin ic gudusu farkli fanim mesela derler ya 6. Hissim kuvetli diye. Bazen benim de 6. Hissim tutar kendimde tutmadi orasi ayri😂 mesela bana uktrason resmini atsan ve ya yuzune baksam ilk aklima gelen cinsieti soylerim. Yani nasil anlatiril bilmiyorum ama hislerle alakali bisey bu ya. Şunun gini dusun basit bi ornek vereyim. Eskiden oarayi elimize saklayip hangisinde derdik ya bilir misin o oyunu? Paranin nerde oldugunu bilmeye calisirdik iki el den birini secerdik. Mesela sen soldskini sectin hissedip. Onun gibi dusun iste. Karisik mi anlattim ya😂
MorKelebek54 melisimm_ yani bazen tutuyo 😂 bazen de tutmuyo😂 6. Hissim cani skilinca devreye giriyo heralde cozemedim 😂
melisimm_ zeynosileannis işte tam o an ne düşünüyorsun, anne biraz yumuşak başlıysa kız, sert biriyse erkek gibi mi geliyor aklına
zeynosileannis melisimm_ yok ya görünüşü ile alakalı sadece hissiyat nasıl anlatsam bilmiyorum mesela ilk çocuğu kız diyelim ikincisi kesin erkek olur diyebiliyorum sadece hissiyat
Abilikardesli Mavili1480 oğlum ilk doğduğunda kız güzeliydi hala daha öyle gerçi. Doğduluğa gelen biriside bana bunun arkası kız olur dedi ve kızım oluyor şuan demek ki bazı hurafelerde tutuyormuş😊
Mavili1480 Birbenbirbebek Bende tutsun ama ya bir oğlum var kız geçiyor gönlümden oğlumda kız istiyor 😂😂
Mervealya1992 melisimm_ bnm hep tuttu ilki kızdı kız dedıler ıkıncıde erkek dedıler cogunlkla krnımın seklınden anladılar 😂😂
Birbenbirbebek Mavili1480 ayyy benim de öyleydi doktordan çıktık oğlum bebek erkekmiş diyorum offf anne yaaa diyor 😂😂😂 umarım sizin ki kız olur 🥹
Larraa melisimm_ Ben hamile kaldığımda herkes oğlun olacak dedi. Herkes öyle hissetti yani yakınlarım çevrem kim duyduysa aynı şeyi söyledi hatta bu kadar insan yanılıyor olamaz diye baya baya erkeğe motive etmiştik kendimizi eşimle ama o kadar insan yanılmış kızım olacak 😄
Mavili1480 Birbenbirbebek Ay inşallah oğlum şimdiden ismini bile söylüyor erkek çıkarsa oda şok olur 😂
Mervealya1992 melisimm_ kız yuvarlaktı erkek aşırı aşagıda erkekte sivri gıdıyor kızımda basenler heryer bwnde hurfeler tuttu😂