_ayla1 Ankara’da doğum yapmak istiyorum özel hastanelerden hangisi daha iyi , yenidoğan yoğun bakımı vs. olan hangisi ve doktor tavsiyesi lütfenn 🫶🏻
Daisyy000 _ayla1 Henüz hamile değilim ama özel hastane skandallarından sonra özeli düşünmem yüksek ihtimal 😞
Berfinkorkutt _ayla1 ben etlik lokman hekimde doğum yaptım. Yenidoğan katı, hastane temizliği. Ameliyat doktorlarına kadar çok temiz ilgili ve iyilerdi. Doktorum irade musagildi. Tamamen anne sağlığına göre doğuma karar veriyor.
Ddmens _ayla1 merhaba, ben Güler Kliniğe Çiğdem Hocaya gidiyorum. Beştepede yeri. Memorial ya da lösantede yapıyor doğumlarını. İki hastanede de yoğun bakım mevcut. Kendisinden çok memnunum. Fiyat olarak da bir çok hastanenin doğum paketlerine göre uygundu.
Sdg9 _ayla1 Detaylı ultrason hariç tüm testler dahil , doktor muayenesi, doğum, hastane yatış tamamı 65000 tl ödedim. Normal muayene 2200 tl ydi zaten
Alyask _ayla1 benım doktorum özel muayenehanesi var yda center da memorial de doğum yaptırıyor anne sıcaklığıyla Yaklaşan anlayışlı guler yüzlü tecrübeli de yaşı da var . mükemmel bi doktor tavsiye ederım Meral Demirel budunoglu
Elalinur Alyask Muayene ücretleri veya paket ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz? Test gerekli olduğunda nasıl bir yol izliyorsunuz ☺️
Alyask Elalinur ben Meral hocanın özel klınıgıne gidiyorum 2.500₺ muayene ücreti . Hastaneden paket almadık sadece doğum olacak test vs paket alınca içinde oluyor zaten detaylı hariç . Ben medıcal parka gidiyordum orda yaptırdım tüm testleri paralı paket almamıştım doktorda karar veremediğim için ☺️
Alyask Elalinur Meral hanım herhangi bi test olduğunda kan vs sağlık ocağında yaptır gel dıyor o sekılde yapıyorum