Tilbe Selamünaleyküm arkadaşlar ben 7 aylık evli 14 haftalık hamile bir kadınım. Eşimle şiddetli geçimsizlik sebebiyle boşanacağız fakat beni bekleyen neler olduğunu bilmiyorum. Ailemle beraber kalıyorum şuan ama boşanırsam bebeğim sütten kesilene kadar benimle dururmuş bilgisi olan bana açıklama yapabilir mi lütfen 😢
Cansuata Tilbe buna onalar karar veremez ki gecerli bi sebebi yoksa ufacik bebegin anneye ihtiyaci oldugunu bilmeleri gerekir hersey okadar basit degil
23Zumra Tilbe 😔😔Allah yardimcin olsun canim sanmiyorum ama rahatlaman icin bi avukata sor istersen Rabbim yar ve yardimcin olsun
Varol Tilbe 7 yaşına kadar anne yanında kalır o da calisiyosan ve kaldigin yere pedagog geliyo çocuğun mutlu olup olmadığına ayrı odasının olup olmadığına bakiyo annemle babam boşandığı için bu kadar bilgim
Hala Tilbe annenin ahlaken veya ruhen psikolojik sorunları yok ise 18 yaşına kadar velayetini hiç bir şekilde alamıyor baba
Burcubby Tilbe Anne yüz kızartıcı bir şey yapmadıysa (aldatma gibi) çocuğu annesinden ayırmıyorlar için rahat olsun.
Denisss Tilbe bildigim kadariyla cocuk kiminle kalacaginin kararini verebilene kadar annede kaliyo biz kuzenimin cocugunu alamadik
031965 7 yaşına kadar annede kalır diye biliyorum ben de o zamana kadar belki baba da insafa gelir hiç ayırmaz
Aykut 031965 Herhangi bir sorununuz yoksa yapa bilirsiniz bende 23 haftalık hamileyim cuma günü 1 saat 10 dkk uçak yolculuğu yaptım hiç bir sıkıntı yaşamadım doktoruma da sordum her hangi bir sıkıntı yok yolculuk yapabilirsin dedi bir sorununuz yoksa yapabilirsiniz
Erenefe Tilbe kucukmus daha babasi da sen de isterseniz aldirabilirsiniz cocukla ayrilmak da yeni bir hayata baslamak da aileyle kalmak da hep daha zor olur
Zhrnc Tilbe ilkokul çağına kadar annenin hayatı normal standartlarda ise mahkeme direkt olarak anneye verir Sonrasında ise yani büyüdüğünde çocuğa sorulur
Halimeee Allah yardımcın olsun, öncelikle şöyle düşün boşanırsan zaten babasız büyüyecek 3 5 yıl sonra da annesiz belki Allah korusun.boşanmayı kurtuluş görmeyelim.arş-ı titriyor karşısında.benim iki kızım var ve ikizlerimde olacak inşallah Kapıda babalarını bekliyorlar ve bu her tartışmanın kavganın üstesinden geliyor.
Aselnaz33 Tilbe kim gözünü korkutuyor ya sütten kesilene kadarmış :) cahil cahil konuşmasınlar ya kanma canım bu tarz boş konuşan insanlara .. İMKANSIZ evladını alamazlar
Zgekomur Tilbe canım yaşın kaç bilmiyorum ama daha 7 aylık evliyken ve şiddetli geçimsizlik varken keşke çocuk için acele etmeseydin o günahsız yavruyada yazık değil mi 😔