seydabal_60 Kızlar ben internette bebek kalp hızı 140 ve üzeriyse kız olma olasılığı çok yüksek diye okudum bende şimdi ultrasona baktım bende Kalp hızı 60 görünüyor doktor ilk kız dedi sonra erkek dedi baya pipisi görünüyordu 13.haftada tabi yine yanılmadıysa
Larraa seydabal_60 Merhaba bebeğin kalp atışından söz ediyorsanız 60 olması imkansız siz nereden baktınız anlamadım tam olarak. 120-160 arası olur fetüsün kalp atışı.
Mejsa seydabal_60 doğru değil ya bizimki de devamlı 150 civarı erkek. Hatta ilk zamanlarım baya bulantılı kusmalı geçti falan. Ekşi canım çekiyordu sürekli vs. İlk bize kız dendi 11de 16da erkek olduğu netleşti. Apaçık gördük 😂
Girlmama seydabal_60 bizlerden daha hızlı atar kalbi 60 olması imkansız benim kızımın da 140 civarlarında vinsiyetle alakalı mıdır bilmiyorum ama 🪻
Larraa seydabal_60 O ultrasonun frekans aralığıdır bildiğim kadarıyla. Kalp atışı için FHR yazar. Bu arada kalp atışının cinsiyetle bir alakası var mı bilmem ama benim kızım olacak hep 140-150 arasıydı kalp atışı 🌸
Tastan Bbk88 oh çok şükür benim de 60 hz yazıyor korktum bide 6+1 haftalık bebek de 3.80 mm çıktı ya bizim baş popo mesafesi
Bbk88 Tastan yok canım o ölçme hıziymiş makinenin ben de korkmuştum ama değilmiş 🩵iyi değil mi baş popo mesafesi doktor birsey derdi bir anormallik olsa canim
Tastan Bbk88 bilmiyorum ki canımişk çocuğumda daha büyük çıkmış evdeki ultrason kâğıdına baktım kafama takıldı
anneoluyorumm13 Aslaninannesi_ kalp atışı ile cinsiyetin bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum cinsel organına bakarak erkek dedi başlıkta düşük nabzı erkek olurmuş yazıldığı için kalp atışını belirttim ☺️