irem-16 Arkadaşlar merhaba, 24 haftalık hamileyim ve az önce sağ göğsümden çok hafif sarımsı şeffaf bir sıvı geldi. Bu normal mi? Biraz panik oldum açıkçası ve bu durum için bir şey yapmam gerekiyor mu?
myangelson irem-16 bazı kişilerde gelebiliyor. Göğsünüzü sıkmayın oynamayın yeter. Doktor muayenenizde de doktora belirtirsiniz ama genelde birşey yapmıyorlar dediğim gibi sıkma elleme falan diyorlar
Akoalalover_ irem-16 normal canim panik yapma sut bezleri calisiyor iste vucut kendini hazirliyor. Gogsunu sıkıp uyarma devam edebilir de etmeyebilir de😊
Nazo_avlu irem-16 ultrsona felan gerek yok 2 gebelıgımdede 16.haftada basladı aksam dogum doguracam hala gelıyor doktorum bunun kadar normal bısey yok demıstı
irem-16 myangelson şimdi doktora yazdım ay gerçekten çok tuhaf hissettim kendimi. Çok erken değil mi bunun için ve süte de hiç benzemiyordu zaten sarımsı bir sıvı sadece
irem-16 Akoalalover_ canımm çok teşekkür ederim çok garip hissettim kendimi inan ki.. ❤ süte de benzemiyor yani sarımsı bir sıvı aşırı şeffaf
myangelson irem-16 dediğim gibi bazılarında bu haftalarda gelebiliyor vücut kendini hazırlıyor normal görülüyor 😊
irem-16 Nazo_avlu bana da biraz abartı geldi zaten ultrason çünkü kime sorsam normal karşıladı bu durumu
melisimm_ irem-16 benden de geliyordu ilk gebeliğimde. Doğuma kadar devam etti, sütyen takmayınca akıyordu. Bir sorun yaşamadım.
Inlg- irem-16 benim 28 gibi gelmeye başladı doktor gayet normal demişti sıkarsan artıyormuş ve doğumu tetikliyormuş erken doğum olabiliyormuş ben hiç sıkmadım .Şimdi 36 dayım artık minik damla gibi kendi kendine çıkıyor giydiğim üste ama çok küçük az.Bi sorun da olmadı
Mhtp5959 irem-16 19. Haftalığım benden de geliyor. İlk gebeliğimde de çok erken sütüm gelmeye başladı akıyordu pedlerle duruyordum. Doğumum falan da tetiklenmedi normal birşey sütlü olacaksın. ☺️