Reyhan_Kcbz37 Selam kızlar ben kastamonuda yaşıyorum ama burda hastane imkanları kısıtlı Ankara’da gazi üniversitesi hastanesini önerdiler bildiğiniz iyi bi doktor var mı birde prof doç muayne ücretleri ne kadar yardımcı olursanız sevinirim😇
_mucizem_ Reyhan_Kcbz37 ben etlik şehir hastanesine gittim 2 kere doktorları çok ilgili çok memnun kaldım gaziyi bilemiyorum ☺️
Mine_kara Reyhan_Kcbz37 Bilkent şehir hastanesi Necati hançerlioglu var ona git bence ben ona gidiyorum cok ilgili ve bilgili bir doktor 2 gebeligimde de ona gittim
Reyhan_Kcbz37 _mucizem_ şehir hastanesi doktorları ilgisiz dediler banada ama hangi doktora gittiniz isim olarak verirseniz aklımda bulunsun ve herhangi bi ücret ödediniz mi?
_mucizem_ Reyhan_Kcbz37 hayır herhangi bi ücret ödemedim. Dr aydan sezgine gittim muayene için yaklaşık yarım saat boyunca bebeğe baktı çok ilgiliydi çok memnun kaldım. Sonuç göstermeye de Dr tahir eryılmaza gittim o da sonuçlara bakarken güzel ilgilendi. Etlik ve Bilkent şehir hastanesi farklı belki bilkenttekiler ilgisizdir bilemiyorum. Etlikte çok memnun kaldım. Tansiyon ölçümü kilo kontrolü detaylı usg planlaması yani her şey çok iyidi