Mervekaram22 Akşam saat 10 da test yaptım gölgelik çıktı sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktı sizce var mı ?
Sdanur1 Mervekaram22 eğer testte bir bozukluk yoksa var hemde çok yeni sağlıkla kucağıniza alın insallah
Mervekaram22 Durunun_kardesi hemen çıktı böyle bekledikçe daha da belirgin oldu kuruma çizgisi değildir değil mi ?
mavisevenanne Var canım kan ver beta değerin düşük ve ilk idrar değil muhtemelen ama kan verirsen acilde 3 saatte sonuca ulaşırsın
Mervekaram22 mavisevenanne kuzum akşam yaptım böyle gözle görülür dikkatlı baktığında silik çıktı sabah ilk idrarla yapınca biraz daha belirginleşti
Mervekaram22 Sdanur1 kuzum sürekli bu testi kullanıyorum akşam yaptım gözle görülür silik çıktı böyle dikkatli bakınca sabah dayanamadım yine yaptım biraz daha belirgin oldu
Sdanur1 Mervekaram22 hamilesin bence Kan verdir 2 saat sonra çıkıyor sonuc zatwn aklinda kalmasın:) ama pozitif :)
Mervekaram22 Sdanur1 çok teşekkür ediyorum peki akşam yaparsam daha da koyu olur mu öyle kan vermek istiyorum burda zaten 1 saatte çıkıyor