Derennn700 Kızlar benim bat 17 fakat nedense bu ay farklı hissediyorum ya da artık kafayı yedim 🤣 Yani kabızlık var ara ara kaşığıma iğne saplanır gibi ağrı giriyor böyle yaşayıp gene olduğunu öğrenen var mı
Ozlm_24 Derennn700 bende sizle aynıyım sol kadık agrım vardı bugun sag taraf agrımaya başladı bu ay vebde farklı hissediyorum beklemedeyim sat 17 ama bat belli değil😅😅çünkü gecikme yaşıyorum pcos var
Derennn700 Ozlm_24 ya hadi inşallah güzel haberler alırız ikimizde canım benim sürekli midemde taş hissi var özellikle yemekten sonra
Ozlm_24 Derennn700 inşallah ya rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin benim 15 20 dk önce akıntım geldi afedersiniz böyle şeyler normalde anlatamam ama batma hissi var vajna kısımda bebek yerleşirken olur diye gördüm bir kaç yerde ama ilk defa böyle bişiy yaşıyorum 4 5 gündür böyle anlayamadım bilen varsa yorumlayabilirmi ya da yaşayan
Ozlm_24 Derennn700 o da aklıma geldi değerlendirdim ama 16. Gün diye biliyorum dün de olabilir beşki diye değerlendirdm şansa atmak istemedm