38+2 bu perşembe sezaryen doğumum var bana dua edin kızzlar çok duygusalım kendimi bunalmış hissediyorum bebek gelince motive olacağımı düşünüyorum. Eşim hamileliğim boyunca beni pek gezdirmedi benimle vakit geçirmedi evde bile son bir kaç gün kaldı gidiyor 11 buçuk gibi geliyor sonra film izleyip uyuyor beni seviyor da aramızda bir muhabbet yok yani ve ben gün boyu evde tek sıkılıyorum. Daha son iki hafta insafa geldi ondan önce 2-3 e kadar gelmiyordu. 33 hafta artık bunaltıdan sigaraya başladım:)
Şimdi de evde benimle 5 dakika konuşuyor beni öpüyor karnımı öpüyor güzel şeyler söylüyor ve bitti. Ne aşkım bi çay koy diyor ne gel beraber film izleyelim diyor ekstradan beni sinir hastası edecek şeyler yapıyor. Evi annemle dip bucak temizledik. Perdeler koltuklar halılar hep yıkandı. Oturma odasında halı üzerinde tv karşısında yemek yiyor film izlerken hep oturma odamızda sigara içiyor artık gücüm kalmadı. Dışarı çıkıp hava alalım diyorum arkadaşlarıyla okeye gidiyor bilmem ne ay ben çok bunaldım çok daraldım çocuk doğunca sıkılmış ve yorulmuş bir anne ile karşılaşsın istemiyorum. Rabbime şükür güçlü bir insanım herşeyin üstünden gelirim ama neden daha enerjik olmak varken neden başka kadınlar el bebek gül bebek hamilelik geçirirken ben böyleyim tartışmamız da eksik olmadı bu 9 ay boyunca. Offff bi perşembe olsaydı bi kızım sağlıkla kucağıma gelseydi herşeyi unutacak gibiyim.
Neyse çok dolmuşum yazasım geldi ya