gamzedeniztokak kizlar ayrintili ultrason kacinci haftada yapiliyor acaba? 20. haftaya gecicez insallah iki gun sonra Şubatın 7 sinde kontrolümüz var acaba yaparmi o sira ayrintili ultrasonu
260814 gamzedeniztokak canım 20ci haftadan 24 haftalığa kadar yapılıyor 23 haftalığım Salı günü yapılacak bizimde inşallah
Tugbax68 gamzedeniztokak ben 20 haftaligim carsamba günü detaylim var 1 ay öncesin den randevu vermişlerdi devlet hastahanesi
Misskaynak gamzedeniztokak ayrintili ultrason haftan gelince doktor soyluyor zaten baska doktordan randevu aliyorsun
260814 gamzedeniztokak büyük bi ihtimalle yaparlar Bnde 20 haftalıkken gitmiştim bana da 29 ocağa verdi çok dolu oluyormş o yzden
gamzedeniztokak Misskaynak kendi doktorumuz bakmiyormu ozelde yani baska doktormu ilgileniyor bununla
Sofita gamzedeniztokak evet perinatolog bakiyor, her doktor bakmiyor detayli ultrasona ve yogun oluyor genelde, hemen randevu almakta fayda var. Hastanenizde vardir mutlaka bakan doktor
Misskaynak gamzedeniztokak perinotoloji bolumu bakiyor detayliya kendi doktorum bakmadi ve yogun oldugu icin randevuyla gidiliyor