october belirtilerime dayanarak predictor yaptım kabak gibi negatif. belirtilerim de azaldı testi gördükten sonra 😀😀 erken mi henüz? 6 gün kala gösteriyor diye heves ettim 5-6 gün var regle
Rapunzelll6333 october ben 8 gün yapmistim erken gebelik testinde pozitif ti ama sonuç için hala erken yaaa inşallah tutmuştur canm
Gull111 Ben de senin gibi heyecanlanıp test yapıyordum canım ama sonra birçok kaynakta yumurtlamanın 12. İle 17. Gün arası test yapmanın uygun olduğunu okudum. Yani baya erken olmuş testin inşaallah istediğin gibi sonuçlar alırsın❤️
leyl25 october bende de var biz napacağuz böyle ya psikolojik mi gerçekten mi var insan kafayı yiyor of
Aslaninannesi_ Adetim 3 gün gecikmişti o kadar siliktiki kör olmuştum görene kadar bekle erken yapmışsın
october Aslaninannesi_ iki hamileliğim oldu doğumum yok. birinde adete 3 kala 58le birinde 4 gün kala 5,31le öğrenmiştim
october leyl25 ayırt da edemiyorum. ilk hamileliğimde 10 gün kala mide yanması başlamıştı göğüslerim kafama çıkmıştı. ikincisinde sıfır belirtiyle eğlencesine test yaparak öğrenmiştim. belirti arama olabilir de olmayabilir de iki hamilelikte bile farklı olabiliyor
october Aslaninannesi_ çatlama gününü bildiğim için geç döllenme ihtimali ortadan kalkıyor🥲 hayırlısı olsun bakalım ya