SmeyyEbruAydn 12. Haftamda nasip olursa devlette ayrıntılı testimi yaptırmak istiyorum normalde özele gidiyorum devlette yaptırabilirmiyim sıkıntı olur mu? benden istenen birşey olurmu? Yardımcı olursanız sevinirim 😊 Allah hepimizi kurtarsın inşallah
260814 SmeyyEbruAydn amin canım hiç bi sorun olmuyor Bnde özele gidiyorum doktorm kendi dedi o kadr para verip testleri burda yaptrma dedi devlette yaptırıyorum ikili testi yaptrdm şimdi Salı günüde detaylı ultrasona gircem inşallah 23 haftalığım ☺️
260814 SmeyyEbruAydn evet canm unuttum onu demeyi ayrıntılı ultrason 20ci haftadan 24 haftalığa kadar yapılıyor senin yaptrcağın 2 li tarama testi oluyor
Merveprms Ayrıntılı ultrason 20. Haftada falan yapılıyor diye biliyorum canım 12. Haftada yapılan 2li test
SmeyyEbruAydn 260814 saat 3 e aldım kan falan isterlerse verebilirmiyim bilmiyorum 2 den sonra almıyorlardı galiba
260814 SmeyyEbruAydn kan alıyorlar ilk ultrasonda bakıyo sonra seni kan almaya yolluyor aç veya tok die bişe denmiyor zaten evet genelde 3 den sonra olmuyormuş çoğu devlet hastanelerinde böyleymiş