mahirsmom hanımlar burada neden gebelik haftası farklı farklı oluyor hangisi tam gebelik haftası şimdi? Ve bebeğin boyu hangisi oluyor kaç cm su an acaba?
Busralbyrk mahirsmom baş ölçüşü bacak ölçüsü hepsi ayrı ayrı yazıyor. Fl bacak boyu ölçüsü onu 7 işe çarpacaksınız boyunu bulacaksınız. 4.77*7=33.39 cm şuan
mahirsmom Busralbyrk peki araları neden bu kadar farklı herkeste böyle mi acaba? Hangisi esas alınıyor doğum için? doktor da hep normal diyor ama bu haftada 38 40 cm olur yazıyor internette 😕 babası da minyon genetik mi acaba
Busralbyrk mahirsmom bebeğin tüm ölçüleri aynı olmak zorunda değil o değişebilir. Sadece ciddi fark olmasın yeterli 28 haftalık gebesiniz sanırım onu baz alacaksınız normal şuan. İnterneti değil doktorunuzu dinleyin ☺️
Girlmama mahirsmom ben uzun boyluyum ama bebişim minik doktor dün kendisi söyledi böyle şeyler olabilir mesela kafası tam haftaya uyumluyken karnı daha geride olabilir ya da bacakları falan
mahirsmom Girlmama anladımm ne güzel açıklamış doktorunuz bizimki sadece normal olduğunu söyledi her şeyi iyi dedi doktorum iyi ama böyle net uzun açıklamalar yapmıyor maalesef 🥲
mahirsmom Hellobeybii burada daha çok olanları görünce insanın kafası karışıyor ama tek tesellim bir sorun olsa doktor söylerdi diyorum 😅
Girlmama mahirsmom benimki açıklıyor hep dünde karın bölgesi 2 hafta geride çıktı kızımın ona üzüldüm bende 1 hafta sonra tekrar kontrole gidecez
mahirsmom Girlmama inşallah haftasını yakalamıştır sizin bebiş de hepimiz sağlıcakla yavrularımıza kavuşalım son zamanlar insanı çok stres sarıyor 🥹