Kumvoled Nasilsiniz nasil gidiyor ben 22 .5 haftalık bebek hareketleri kilolari ve tesleriniz ne durumda
Neslimm Kumvoled bende persembe günü giricem detaylıya bende cinsiyeti hiç sormadım hep detaylıyı bekledim bu arada 21 haftalıgım bebegimi 17 de hissettm halada vuruyo 😍
ozgemree Kumvoled 21+2 olarak ilerliyoruz Çarşamba detaylımız vardı kızım çok inatçı olduğu için uygun pozisyon olmadı beyine bakamadı 13 şubat tekrar gidicez onun dışında herşey iyi tetenoz ilk dozunu be grip aşısı vuruldum 💁🏻♀️
Tugbax68 20 haftalığım ikili ve üçlü test temiz çıktı şükür çarşambada detaylim var 17 haftadan beri hafif hafif hissediyorum bebeğimi
Aysenur01 Kumvoled benim gideceğim hocanın normalde ilk muayenesi 300 ara mıyaneleri 200 detaylıyı sordum 300 müş
denizoktay Aysenur01 benimde 18.2 bugün bende elim karnımda duruyorum sürekli hissetmek için, hala hissedemedim, ne yapsam bilemedim😔
Krbksrf Ben 17haftalik hamileyim asiyi kacinci hafta olunuyor .doktor haziran sonu dogum dedi ama haziran 15 den sonra bekleye biliriz dedi .