prensesannesi-01 Yumurtlamayla beraber bugün 10. Gün test yaptım az önce tek çizgi çıktı kızlar olsa çıkar mıydı yoksa çok erken mi yaptım.???? Not meraktan yaptım 🤭😀
Mavili1480 prensesannesi-01 Yumurtlamın 10.günü çok silik bir çizgiyle öğrendim kan değerim 11 çıktı 😊
Edanur_Dilek prensesannesi-01 çok erken yapmissin canım benim bat 14 kasıkta batma var adetim 1 gün geçsin yapacağım test
Zeynepkab prensesannesi-01 yok hayır beklemedeyim bat 11 benim belirti var göğüs hassasiyeti çok var yumurtalamadan bir gün sonra başladı kasık da batma bar sol bacağımda çekiliyor gibi his de var eminim bişeyler olduğuna ama geçen ay kimyasal oldu bu ay da kimyasal olur diye korkuyorum bakalım nasip
prensesannesi-01 Zeynepkab benimde bel ve kasık ağrım var yumurtlama sonrası dört beş gün boyunca sağ kasgmda hep agri oldu. Bekleyip göreceğiz
Yektek22 Zeynepkab benimde bat 11 gösteriyor salı günü yani üç gün önce test yaptım negatif çıktı ama bu ay çok kasık ağrım oluyor eğer gebelik yoksa neden bir sikinti mi var diye korkuyorum bu kadar ağrıya
Zeynepkab prensesannesi-01 yok benim bat 11 ama ben 16-17 sinde gidip test yapacağım kimyasal olabilir diye bir hafta adeti bekleyeceğim
Zeynepkab prensesannesi-01 zaman yaklaştıkça beklemek zorlaşıyor ama yapacak bişey yok sonra kimyasal olurmu olmaz mı diye düşünmek istemiyorum
Zeynepkab Yektek22 çok erken test yapmışsınız adet günü tekrar test yapın eğer gebelik yoksa doktora görünün içiniz rahat etsin
prensesannesi-01 Mavili1480 ben kızımda 10. Gün erken gebelik testi yapmıştım tek çizgi çıkmıştı ama içime doğuyordu hamile olduğumu hissediyordum iki üç gün sonra kaset test yaptm iki çizgi çıkmıştı bunda da ümit ediyorum umarım çıkar iki çizgi bekliyorm bakalım