Yarengrr Kızlar merhaba biz ev aldık ve maalesef özelde doğum yapamiycam gibi. Kayseri veya Yozgat’ta şehir hastanelerinde veya devlette kimleri önerirsiniz nolur yardımcı olun? 1 ayım kaldı???
Eemmyy Yarengrr Yozgat şehir hastanesinde Ferhan Hanım ı öneririm. Biz burada 3 arkadaş hamileyiz, birbirimizin önerisi ile ona gidiyoruz. Üçümüzde aşırı memnunuz, bize bu doktoru ilk öneren arkadaşım hastanede hemşire ve 27 Aralıkta nasipse doğumu olacak.
Annekuzusu066 Yarengrr şehir hastanesi sinem eldem Ferhan zengin var çok şükür oğlum onun sayesinde kurtuldu yani o derece diyebilirim
Bahar1205 Yarengrr İlk doğumumda yozgat şehir hastanesinde yaptım Ferhan Hanıma gittim , simdi 2. Ye hamileyim yine Ferhan Hanım a gidiyorum.
1_papatya Yarengrr Yozgat şehir hastanesinde doğum yaptım çok memnunum ebeler doktor çok güzel ilgilendiler benimle doğum anında sorduğum saçma sapan sorulara bile sıkılmadan cevap verdiler doktor önerisi olarak ta ferhan zengin şule Ece bayrak ve sinem eldem önerebilirim
Bktalg Kayseri şehir hastanesi Mehmet ak ile şeyma dağlıtuncezdi çam doktoru çok duydum canım yakından çevremde oldu ikisi de memnun
Yenigebes 1_papatya merhaba ben ilçede yaşıyorum yozgat merkeze tayin durumumuz olacak inşallah hangi mahalleler de yaşanabilir yazarsanız çok sevinirim