Nurtanesi89 çok geçmiş olsun şu an gebe olmanıza çok sevindim. Aslında ben de gebe kalıyorum benim durumum da baya karışık 3 düşüğüm var doktorların dediğine göre üçünün de sebebei farklı. Hatta son düşüpüm de sizinkine benziyor 14.haftada su kesem patladı her şey normal ilerlerken. Sonrasında bebek kendi geldi hatta plasenta da geldi ardından kontrol amaçlı kürtaja aldılar. Buna rağmen parça kalmış. Yaklaşık 45 gün kaldı parça sonra histeroskopi ile aldılar parçayı bu kez de yapışıklık oldu yani anlayacağınız kürtajlardan ziyade parçanın rahme iyice yerleşmiş olması sebep olmuş biraz da yapışıklığa. Çok uzun oldu ama maalesef ki acı tecrübeleriniz olmuş sizin de bendeki durum hakkında tavsiyeniz olur diye detaylıca yazdım. Şimdi bu kanama azlığı bi belirti değildir dimi çünkü aksine yapışıklık varken kanamam normalden fazla oluyordu. Doktorum da çok rahat konuştu yapışıklık tekrar olmaz falan dedi işlem sonrası da ufak lekelenmeler tel oldu o yüzden dediği gibi iyi geçmiştir işlem diye motive ediyorum kendimi