Gulcag Sedahoca tansiyonu düşmüş nstde benim gibi 40larda sancısı çıkmış açıklığa bakmışlar ebe demiş 39u geçmişsin zamanın geldi demiş alttan bakarken suyu delmiş ayağa kalkmasıyla suyu gelmiş 😱
Sedahoca Gulcag eee doğurmuş yani sonuç olarak valla uygulama bile son 8 gün kaldı diyor ama bana hiç doğcak gibi gelmiyor
Gulcag Sedahoca doğurdu 2 gün oldu aldı oğlunu kucağına azıcık fazla ağrısı olmuş ama sonuç mutlu son 😍 aynen 8 günümüz kalmış hayırlısı bakalım 🤷🏼♀️
Gulcag Fatmanaz ay biliyorum aşkım senden haber bekliyorum. Demek ki suni verecek neden beklemiyor ki söylediğinden beri kafamda o var 🤔
Bettby Sedahoca doğum belirtileri bence cnm acılma baslamış olabilir kusma yapıyor cunku doktoruna sor hemen bence hayırlı doğumlar 🤲🏼🤲🏼🧿
Fatmanaz Gulcag yarın arayacağım sancım olmadan gitmek istemiyorum sende benim gibi suniden korkuyorsun zaten biliyorum
Gulcag Fatmanaz yani daha zaman var bekleriz hele bi zaman dolsun en son suniye baş vurulsun 😒 inşallah gelir şu sancılar acaba kafamıza çok mı taktık ondan mı olmuyor 😔
Fatmanaz Gulcag acaba öyle olabilirmi ya ben kalsın sıkıntı YÖK diyorum ama korkuyorum sonra hareketi falan kısıtlı olunca tedirgin oluyorum canım yoksa kalsın haftaya doğsun anasının kuzusu 😂
Gulcag Fatmanaz bende korkuyorum ama gelsin de istiyorum ay bu analık ne zor iş vallahi delilikmiş he 😂 babam diyor ikinci yasak yaparsan öldürürm 😂😂😂😂😂 dedim siz isteseniz ben yapmam 🙊🙈😂
Fatmanaz Gulcag ben yaparım 😂😂😂 banane ya benim babam diyor allahım bu doğursun tamam ağlamış ya annem söyledi 😂😂 bide dur zaten benim yarın çok işim var yarin doğmasın ☺️😂
Gulcag Fatmanaz Hahah😂 ah bu babalar 🙈 sen cesaretisin anam bana yetti 😂 ben neler çektim taş düşürdüm evime hırsız girdi eşim ameliyat oldu ev taşıdım olaylar olaylar hamileliğimden pek bşy anlamadım bu haftaya nasıl geldim şaşırıyorum 😬😂🙈
Gulcag Fatmanaz doktorda beklemez bu diye diye yapıştırdı içime galiba 😂😂😂 baktı ki dünya bir ota benzemiyor neden geliyim ki diyor bence 😂 haklı çoçuğum 😂
Fatmanaz Gulcag 😂😂😂😂 bence gelse güzel olur ya bence çocuk gelse sürekli güler seninle annesi bu kadar enerji dolu bence çok mutlu olacak 😂😂 ben sesleniyorum ona gel artık ☺️😂😂😂
Gulcag Fatmanaz oy teyzesi inşallah duyar seni 😍😘 sağol kuzum inşallah hep güleriz hep beraber ama 😘🙏🏻😇