Nur67 Rumeysaerd1 merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Bende okurum bugün 1 tane. Eşinizin anne adını da yazarsanız daha iyi olur umarım en kısa zamanda iyileşir eşiniz.. 🩷
Bnguuu_102 Beybi01 Kkardelenn1 Hnfcls Senanurr37 minikbirprensannesi raabiiiaaaa Smysr zkara5581 Yarenn24 eka_01 ogul_can esraasel34 Nur67 Selin3434 Sila_aylin66 Kızlar hayırlı akşamlar mealli hatim yapıcaz herkes haftada bir cüzü arapçası ve mealiyle okuyacak haftada bir hatim olacak katılmak isterseniz buyrun gelin postuma😊 isteyip de postu bukamayanı etiketleyebilirim
Sila_aylin66 Rumeysaerd1 🌹14 HATMİ ŞERİF 🌹100 YASİNİ ŞERİF 🌹41 MERYEM SURESİ 🌹SAYISIZ AYETEL KÜRSİ Bu da benden olsun grubumuzda toplu okuma oluyor bu hafta da size nasipmiş Rabbim şifa versin inşallah
Nur67 Rumeysaerd1 bende okudum şimdi rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah 🩷 dua ettim sizin için de.. Allah kabul etsin inşallah
Rumeysaerd1 Sila_aylin66 Allah razı olsun sizden ne muradınız varsa versin böyle gruplara katılmayı bende istiyorum yeriniz varsa hayır demem❤️🥺🫶
Aslaninannesi_ Canım keşke bilsemde okuyabilsem ama hamilelerin duası kabul olur derler şu cuma saati Rabbim eşine sağlık versin sizin başınızda olsun 🙏🙏🙏 bide Fetih süresi çok faydalı olduğunu biliyorum onuda okuyabilirsiniz şifa olsun 🙏
Aslaninannesi_ Rumeysaerd1 ne demek Rabbim bir an önce ayağa kalkmayı sizin başınızda sağlıkla durmayı nasip etsin amin
Rumeysaerd1 Minikkus098 toplu bir bağış yaptı abla allah razı olsun ama 41 e tamamlayamadım maalesef yatsıda dualayacaktım