Mucizeem__ Melikesu derlerki önceden yada geç girme çocuga hazırlıkmış 😅 gerçi benim hep öyle bakalım bu ay daha gün gelmedi inşallah tutmuştur😅💗
Melikesu Mucizeem__ Geçen ay 1 hafta önce,bu ay 3 gün geç. Ne zaman giricez artık bu çocuğa 🤣🤣 inşallah senin tutmuştur canım 🙏🏼🫶🏼
07070707 Ayseyavuz devlette verirsen almıyorlar direk malesefgebelik testi dersen karın ağrısı mide bulantısı gibi şikayetlerle başvur özelde olursa direk gebelik için kan vermek istiyoruumm diyince alıyorlar
07070707 Ayseyavuz evet bakmıyorlar öyle ben gittim dış gebelik riskim olduğu için doktor dedi dedim kabul etmediler sonra ama çok ağrım var yaptırmam lazım sancım çok falan diyince mecbur kaldılar tecrübeliyim yani😂
Papatyam02 Kızlar ayın 23. De yumustlama gordum regle 8 gun kalmıstı 8 gun daha gectı bugun yumurtlamadan sonra 15. Gun normal dönguye gore 37. Gun hala olmadım kremsı akıntım var bole gec yumurtkayıp gec regl olan oldumu
Haticee11 07070707 ay iki saat önce test için gittim bende acile iki hastanede almadı vicdansizlar sekreterler kayıt bile açmadı doktora sorun diye 😂