Melikesu 07070707 Yaa mevsimlerden midir nedir anlamadım gerçekten. Çok okuyorum burda adet olmadım test negatif diye. Çok ilginç. Kan verdiniz mi siz?bat ne zamandı
Serifebk7 07070707 artımed almıştım yalancı çok çıkarıyormuş ya erken gebelik negatif bide o yüzden çok umutlanmıyorum 😔😔😔
07070707 Serifebk7 hee evet artimed çok fazla çıkarıyor lapoquick güvenilir ben ondan alıyorum daha hiç ne kuruma ne pozitif göstermedi çok şükür 😂
Patito__ Bu ay herkesde bisyler olmus bnde ayni hic bole olmazdim Adet gunu basladi uc gun lekelenme geldi bugun 4. Gunum gelen giden yok. Ayin birinde kan verdim 1.55 idi Birazdn yine test ypcm Belirsizlik cok kotuya ya hep ya hic en guzeli :) kafalar corba
07070707 Patito__ hadi bekliyoruz yap yap yap ya herkes hamile de olamaz herhalde herkes mevsimselde olmaz herhalde şaşırdım artık😂😬
Serifebk7 07070707 keşke almasaydım bide 10 tane aldım neyse 3 tane erken gebelik kaldı yarın yaparım yine 😅
Patito__ 07070707 mevsimsel oluyorya gecen baya oluyor uc gun geciktim herkes gecikmisti :)))) bende sasirmistm Simdi yine ayni herkes bir tuaf :)
Bzkrtdilekunlu Sevcan2839 Benimde aynı ya benimde 3 gün gecikti pazartesiye kadar beklemek istiyorum inşallah olumlu sonuç olur adetim 1 hafta kala bel ağrısı ve kasik ağrısı cekiyordum şimdi de bel altından ağrı var böyle belirtiler yaşayan var mı Sanki sürekli birsey akıyor gibi hissediyorum bakıyorum akıntı var hep
Mrsmlyy 07070707 ben hala adet olmadım ama belirtilerim de geçti arada sadece sol tarafıma sancı vuruyor sende durumlar ne😄🤷♀️
Serifebk7 07070707 prodoctor aldım beta 10dan sonrasını gösteriyor yazıyor kendi sitesinde bakalım varsa en geç pazartesi gösterir herhalde
07070707 Serifebk7 hadi hayırlısı bende alsaydım keşke yedek 10tane almıştım sabah akşam yap yap bitti eczanelerde çok pahalı alaşım yok en iyisi beklemek