Derya7753 Pinar06- yoyko markası iyi mi yaa bende bu quantum olanından alayım diyorum ama emın olamadm. Ben bu tarz sevmiyorum bana kabin boy lazım
Pinar06- Derya7753 biraz büyük bir araba araç kullanıyorum daha çok bebek arabası sadece avm market de falan kullanırız galiba çok şık ama deri görünümü
AnayimBenAna_ 00Sevdanur brand baby aldım ben trendyolda mağazası var çok kaliteli geldi dikişleri falan çok sağlam çokta güzel modelleri var
Derya7753 Pinar06- seninki çok buyuk yaa 😃😃 bizim hayatımız bebek arabasıyla geçecek Yalovada heryere yakınız arabamız yok ama olsa bile arabayla gitmeyiz bir yere hep bebek arabası
Gamzeacis Ben stylo almıştım içi bölmeli kullanışlı geldi bana oğlum 9 aylık oldu memnunum hala kullanıyoruz
Cnncsrfndk Elfnr_ Elfnr_ merhaba bende onu çok beğendim ama sanki çok ağır bi çanta gibi bide eşyalar koyunca nasıl oluyor acaba arkadaşınıza sorar mısınız
Girlmama 00Sevdanur ben beğenmedim pek bebek çantalarını onun yerine hummel indiriminden çanta aldım içine de biberon ısı koruyucu aldım sizde geniş ve beğendiğiniz bir çantanın içine ısı koruyucu alıp kullanabilirsiniz 🪻
Elfnr_ Cnncsrfndk sorarım ama ister istemez içine koyacağınız eşyalara bağlı olarak ağır olacak illaki özellikle ilk yıl hafif bir çanta alsanız sağlam olmaz belki askıları kopabilir başka bir arkadaşımın kopmuştu o da bundan alacak mesela
Aayse1 Nurakdas- içi güzel baya geniş de ağzında demir var dikdörtgen şeklinde o kadar açılıyor o garip geldi bana sıkıntı değil ama torba gibi de açılmaz
Nurakdas- Aayse1 bende orasından dolayı kararsızım oysho muadili olan güzel açılır ama ağzında aparat bilemedim yani bir şey almak içinden zor oluyor mu