agustosguzeli Hanımlar pazartesi akşamı (02.12.2024) tarihinde ilk beta mı verdim 2163.64 çıkmıştı. Bu akşam (05.12.2024) tekrar beta verdim 4808.02 çıktı. Sizce artış ve miktarı nasıl değerlendirmeliyiz?
ozge76 agustosguzeli bende 4 gün geçikmeyle betam 2150 bugün sonucum çıktı sizin kaç gün geçmişti adet tarihinizden acaba
agustosguzeli gokcekocyigiit evet kesemizi gördü doktorumuz ama tabi hicbisey hissedemediğim için henüz ne nasıl ne anlamam gerekiyor pek bilmiyorum 😇
agustosguzeli Username06 aslında şeyi merak ediyorum kalp atışlarını henüz duymadigimiz için o da; dış gebelik ya da kimyasal gebelik şüphesi halen devam ediyor mudur
ipos agustosguzeli kimyasal gebelik benim gördüğüm kadarıyla 300lü değerlerden yukarı çıkmıyor ama dış gebelikten emin değilim
betul1- agustosguzeli keseyi gördüyse dış gebelik değildir beta artışı güzel kalp atışı kişiye göre değişiyor 6. Haftada duyan da var 8. Haftada duyan da
Username06 agustosguzeli dış gebelik olmaz dış gebelikte rakamlar çok saçma oluyor kimyasal gebelikte bu kadar artmıyo
Patito__ agustosguzeli dis gebelikte kese rahimde gorunmez o ihtimal sıfır Kimyasalda daha kese gozukmeden dusene denir Allah korusun keseden sonra sadece dusuk olabilir sagliksiz gebelik yani Drunuz hersy yolunda dediyse dusunmeyin Rabbim saglikla nasip etsin amin