1Ali Kızlar bebeğim 58günlük göz pınarının üstüne doğru kızarıklık ve kabarcıklı döküntü olmuş pul pul, kaşının küçük bir kısmında da var sanki. Neden olur acaba başına gelen var mı
Pinar06- 1Ali canım çay ve pamukla sil gözünü hiç birsey olmaz yüzüne de bebekler için krem yağ bişey aldıysan masaj yaparak sür
Aden35_yn 1Ali benim bebekte de vardı zeytinyağ sürdüm 10-15 dk sürdüm somra tersten taradım geçti doktorda bana bunu demişti
Aden35_yn 1Ali zeytinyağ asidik canım göz hassas bölge doktora sormam daha iyi olur ama konak için zeytinyağ iyi geliyor. Sen gözüne bir şey sürme en iyisini doktor bilir
1Ali Aden35_yn teşekkür ederim araştırdım biraz kaşı için deniycem, gözüne yakın olan kısma yapamam zaten bakalım pazartesi götürücem geçmezse
Aden35_yn 1Ali doktora gidince sorarsan bana da söyle ayy yüzüne krem filan önerir belki. Vücuduna mustela kullanıyorum
1Ali Pinar06- çayın zararı olmaz di mi gözüne, yüz için kremi yok ama temin edicem yarın bir şekilde, gözümün üstü kızardı baya çok canımı sıkıyor🥲