prensesimveannesi Kızlar 1 haftadır falan geceleri çok güzel hissediyordum hareketini sırt üstü yattığım da 2 gündür hissedemiyorum normal mi acaba ya evham da yapmak istemiyorum ama aklım hep onda 🥹
gizzzy35 İsterseniz bir doktora görünün 2 gün içinde hissetmiş olmanız lazım ama belki de anlamadınız çünkü o haftalarda bende de olmuştu ilk hamileliğimde 🥹 baya baya uzun zaman çok hissedemedim panik oluyordum.
prensesimveannesi gizzzy35 evet daha küçük olduğu için normal diyorlar düzensiz olabilir hareketi diyorlar ama yinede kafayı taktım 🥹
kubra16_ prensesimveannesi ben de aynı haftadayım bazen çok sık hissediyorum hatta görünüyordu bile karnım titriyordu falan ama bazı günlerde ilk baştakiler gibi sadece minik pıt pıt şeklinde uyuyorlar bu haftalarda çok o yüzden zaten 24te filan anca tam hissedilirmiş🙂
prensesimveannesi kubra16_ evet belkide hareket etmiştir ama ben hareketliyken denk geldiyse hissetmemiş olabilirim 🥹 normal diyorlar ama işte anne yüreği 😢
Fatma033 24+5 deyim hala hergün hissedemiyorum ilk gebelik ve kilomda var doktor kilo kaynaklı diyor hisseettiğim zamnlarda günde 2 3 defa o kadar bnde endişeliyim bu konuda